JURY 2019

POLE DANCE

Hanka Venselaar (NL)

Hanka heeft een sterke gymnastische achtergrond. Na 14 jaar turnen op wedstrijdniveau maakte ze in 2006 de succesvolle overstap naar paaldans.
Ze staat vooral bekend om haar vernieuwende combo’s en crazy tricks en ze won al vele titels sinds 2008 op nationale en internationale wedstrijden. Wanneer ze niet de wereld rondreist om master classes te geven, vind je haar in haar eigen studio Ad Astra waar ze lessen paaldans of tissue geeft.

Bénédicte Rinaldi (FR)

Bénédicte heeft een artistieke gymnastische achtergrond. Na 12 jaar turnen op wedstrijdniveau maakte ze in 2012 de succesvolle overstap naar paaldans. Sindsdien behaalde ze al meerdere titels op nationale en internationale wedstrijden. Zo was ze onder meer Franse kampioene in 2015 in het IPSF National Championship en winnares van Pole Theatre Paris in 2014. Ook kan je haar vinden als paaldansdocente bij Pole And Dance te Parijs.

Maria Contreras (ES)

Maria Contreras heeft een achtergrond in ritmische gymnastiek en ontdekte paaldans negen jaar geleden in Amsterdam. Als FIPO-instructrice richtte ze één van de belangrijkste studio’s in Spanje op: de oorspronkelijke Pole Dance Factory in Barcelona. Verder is ze de voorzitster van de Barcelona Pole Dance Association en de Spaanse Pole Sport Federation en ken je haar als organisatrice van het Barcelona Pole Camp. Ze was het eerste IPSF-jurylid in Spanje en jureerde al wereldwijd op IPSF-wedstrijden en artistieke wedstrijden.

Angy Knight (BE)

Angy paaldanst al 20 jaar en was hierdoor een van de eerste Belgische paaldanseressen. Ondertussen geeft ze al 19 jaar les in haar studio Paaldans.be te Merksem en Turnhout. Zij organiseerde het Belgisch kampioenschap van 2008 tot 2015, en het Benelux Kampioenschap van 2009 tot 2014. Verder was ze ook al jurylid in verschillende landen.

Dineke Minten (NL)

Dineke begon met paaldansen in 2014 en is sindsdien nooit meer gestopt. Ze staat vooral bekend om haar vastberadenheid en natuurlijk crazy flips en handenstanden. Ze reist de hele wereld rond met het geven van workshops en het zelf volgen van lessen. Met resultaat: in 2018 won ze nog Ultra Pole op het IPSF kampioenschap in Spanje.

EXOTIC

Doris Arnold (FR)

Doris is een professionele danseres. In 2008 ontdekte ze paaldans als een artistieke discipline en in 2010 begon ze haar eigen school. Ze won het Franse paaldanskampioenschap in 2013 en een tweede plaats in het Europees kampioenschap, ze behaalde meerdere titels in internationale competities en haalde in 2014 de finale van het wereldkampioenschap. Ze wordt internationaal erkend vanwege haar unieke stijl die kracht, flexibiliteit en sensualiteit combineert.

Tatjana van Onna (NL)

Tatjana begon haar paaldansavontuur in 2011. Met haar achtergrond in turnen en dans ontwikkelde ze zich snel tot één van de beste paaldansers van Nederland. Ze deed mee aan diverse paaldans wedstrijden, waaronder NK paaldansen 2014, waar zij de 2e plaats won. Tevens won zij het Benelux kampioenschap 2016 en Pole Theatre UK 2016 categorie "Classique". In 2012 begon ze met lesgeven en in september 2013 opende ze Pole Dance Factory Amsterdam. In maart 2017 volgde de tweede studio.

Maria Contreras (ES)

Maria Contreras heeft een achtergrond in ritmische gymnastiek en ontdekte paaldans negen jaar geleden in Amsterdam. Als FIPO-instructrice richtte ze één van de belangrijkste studio’s in Spanje op: de oorspronkelijke Pole Dance Factory in Barcelona. Verder is ze voorzitster van de Barcelona Pole Dance Association en de Spaanse Pole Sport Federation en ken je haar als organisatrice van het Barcelona Pole Camp. Ze was het eerste IPSF-jurylid in Spanje en jureerde al wereldwijd op IPSF-wedstrijden en artistieke wedstrijden. En natuurlijk bij ons ;-)

WINNERS 2019

results2019-Exotic.jpg
results2019-DanceAmateur.jpg
results2019-Dance-Double-Men.jpg
results2019-DancePro.jpg

SPONSORS

Bedankt aan onze geweldige sponsors voor hun steun!


 

CONTACT

Voor meer info kan u ons hier contacteren.